Overijssel

De fietsenspecialist van Vriezenveen

 

Schipper Tweewielers

Een fietsenzaak aan het Westeinde van Vriezenveen. Schipper Tweewielers, kun je niet missen met een uitgebreid assortiment fietsen aan de drukke hoofdweg van Vriezenveen.

 

Showroom

Schipper Tweewielers biedt een breed assortiment aan haar klanten die overal vandaag komen voor de kwaliteit, goede uitleg en het jonge karakter van het bedrijf. Schipper Tweewielers is dealer van verschillende merken waaronder Multicycle. Daarnaast voert Schipper Tweewielers ook merken als: GazelleVictoriaTorpado, Sensa en nog veel meer merken.

Fietsenspecilist Twenterand

Veel van onze klanten komen uit twenterand, wij bieden als jong team met een hart voor fietsen net iets meer dan de gebruikelijke fietsenmaker. We zorgen er graag voor dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Schipper Tweewielers moet een tweede huis zijn en een plezier om bij ons te komen.

 

Reparaties & onderhoud

Voor reparaties en onderhoud ben je bij Schipper Tweewielers aan het juiste adres. Voor reparaties kunt u alledaags bij ons terecht, wij verzorgen uw fiets met beleid. Wij repareren racefietsenkinderfietsenstadsfietsenmountainbikeselektrische fietsen.

 

Onderhoud aan uw fiets is bij Schipper Tweewielers natuurlijk ook mogelijk. Breng gerust uw fiets op een alledaagse dag langs, haal hem later op de dag nog op! Wij streven naar een hoge servicegraad en zien graag een hoge klanttevredenheid.

 

Woont u in Vriezenveen en bent u opzoek naar een nieuwe fiets, gebruikte fiets? U kunt altijd terecht bij Schipper Tweewielers voor een topservice, klantwaardering, wilt u een afspraak maken voor een testrit of gewoon zin in een kopje koffie?
Bij Schipper Tweewielers in Vriezenveen is het allemaal mogelijk! Wij zien u graag bij ons in de winkel.

 

Telefonisch contact: 0546-769135
Email: info@schipper-tweewielers.nl